www.centraalvolmachtbedrijf.nl

Een volmachtbedrijf biedt aan financiële dienstverleners toegang tot grote verzekeraars en heeft de mogelijkheid om zelfstandig polissen te leveren. Deze dienstverleners zijn aangesloten bij het CVB, Centraal Volmacht Bedrijf. Tevens zijn veel volmachtbedrijven aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA).

www.brainportvolmachtbedrijf.nl

Brainport is een volmachtkantoor. Opgericht met als doel om zelf verzekeringsoplossingen te creëren voor de relaties van ons eigen assurantiebedrijf de Jongh verzekeringen op het gebied van schadeverzekeringen.

www.heutsassuradeuren.nl

Heuts Assuradeuren is een volmachtkantoor. Wij zijn opgericht met als doel om zelf verzekeringsoplossingen te creëren voor de relaties van ons eigen assurantiebedrijf op het gebied van schadeverzekeringen.

www.asr.nl

A.S.R. is een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij waar wij mee samenwerken op het gebied van:

  • Schadeverzekeringen
  • Inkomensverzekeringen
  • Levensverzekeringen
www.nn.nl

Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale Nederlanden biedt een compleet assortiment aan verzekeringen zoals schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen en zorg.

www.arag.nl

Bij juridische problemen werken wij samen met Arag Rechtsbijstandverzekeraars

www.averoachmea.nl

Avéro Achmea is al bijna tweehonderd jaar actief in de verzekeringsbranche en richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten. Avéro Achmea mag zich rekenen tot de grootste verzekeraars van ons land.

www.absautoherstel.nl/vestigingen/provincie/noord-brabant/coppens

ABS Autoschade Coppens heeft alle kennis en kunde in huis om autoschade van tot bumper tot deur te herstellen. Niet alleen werken wij duurzaam, maar ook met de nieuwste reparatietechnieken. Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Coppens in Veldhoven werkt vertrouwd, vakkundig en snel. Voor u het weet, bent u weer onderweg!

www.autotaalglas.nl/vestiging/autotaalglas-eindhoven

Fons van Rooij is sinds 1999 franchisenemer bij Autotaalglas Eindhoven. Nog steeds vindt hij het een uitdaging om samen met zijn team het proces van plannen tot reparatie of vervanging goed te laten verlopen. Zijn motto luidt: ”uw schade is onze zorg!”.

www.markelinsurance.nl

Markel Nederland is een verzekeraar, met kantoor in Rotterdam, gespecialiseerd in zakelijke niche verzekeringen. Wij bieden onder andere (beroeps) aansprakelijkheidsverzekeringen, cybercrime, vangnet voor verweer en schadeverzekering voor werknemers.